Ocean Walker -tekniikan kurssi Meriturvan altaassa la 10.3. klo 12-15

0 Comments

”Kesä puskee kohta jo niskaan, joten uintitekniikat kuntoon! Meriturvalla harjoitellaan taas kovaa!”

Kaikki halukkaat eivät viimeksi päässeet Walker-uinnin introon ja aaltotreeneihin. VARAA PAIKKASI HETI – alla on linkki UY:n verkkokauppaan.

Ocean Walker -tekniikan esittely ja aaltouintiharkat pidetään lauantaina 10.3.2018 klo 12-15.

Hinta 65 €, UY:n jäsenille 40 €. Jäsenet saavat meilillä alennuskoodin. HUOM! Jos liityt jäseneksi maksa sekä liittymismaksu että jäsennmaksu (eli vuosimaksu). 

Uimalla yli ry:n Tuomas Kaario opettaa Adam Walkerin tekniikan perusidean ja varmistaa, että kaikki pääsevät jyvälle asiasta! Lisäksi treenataan aallokossa ja hämärässä uintia!

Adam Walker kehitti tekniikkansa uidessaan maailman kovimman maratonuintien sarjan Ocean’s Sevenin. Adam on ensimmäinen britti, joka on suoriutunut urakasta. Uimalla yli ry:n Tuomas Kaario on ensimmäisenä suomalaisena käynyt Ocean Walkerin kurssin. Walker-tekniikka antaa hyvät eväät uida pitkään ja pienellä energiankulutuksella. Lisäksi tekniikka säästää olkapäitä, jotka joutuvat normaalisti uinnissa melko koville. Tervetuloa!

Meriturvan osoite: Rajapartiokaari 6, 08100 Lohja

PS. Meriturva menee remonttiin lähitulevaisuudessa. Jos haluat kokea aaltoaltaan villin menon, niin varaapa itsellesi paikka kevään kursseilta/harjoituksista. Paikat myydään loppuun melko pian, kkun ilmoittautuminen aukeaa. Seuraa Uimalla yli ry:n Facebook-sivua, jonne nopeimmin tulee tietoa: Facebook/Uimallayli

Translate »