Avovesiuintipäivä 22.11. Meriturvalla

0 Comments

Uimalla yli ry järjestää ensimmäisen avovesiuintipäivän sunnuntaina 22.11. klo 11-14. Lohjalla Meriturvan altaassa on hyvä tilaisuus harjoitella turvallisesti ja ohjatusti viileässä vedessä, aallokossa, tuulessa ja hämärässä uintia. Meriturvan allas on kooltaan 43 x 27 m ja veden lämpötila on 21 °C.  Altaassa on aaltokone erilaisine aalto-ohjelmineen sekä käytössä on myös tuulikone, jolla saa tehostettua olosuhteita.

Voit tulla kokeilemaan ja harjoittelemaan uintia haastavissa olosuhteissa sekä saat ohjausta avovesiuintitekniikassa Tuomas Kaariolta. Myös uintitekniikan vedenalainen videokuvaus on mahdollista eri hintaan.  Miesten ja naisten saunat pidetään lämpimänä koko ajan.

Päivä sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin uimareille. Kun liityt Uimalla yli ry:n jäseneksi voit osallistua päivään edulliseen hintaan, kuten myös kaikkiin muihin yhdistyksen tulevaisuudessa järjestämiin tapahtumiin. Myös muita jäsenetuja on kehitteillä.

Osallistumismaksu yhdistyksen jäsenille 40 €, Kaitalampi Open Water -ryhmäläisille 60 € ja muille 75 €.

Kun maksat yhdistyksen liittymis- ja henkilömaksun, saat sähköpostitse alennuskoodin, jolla saat osallistumisen päivään 40 €:n hintaan. KOW-ryhmäläiset saavat alennuskoodin ryhmän sivuilta. Verkkokauppa kysyy automaattisesti alennuskooodia.

Siirry tästä Uimalla yli ry:n VERKKOKAUPPAAN.

Jos sinulla on kysyttävää päivästä, ota yhteyttä: tuomas.kaario(at)uimallayli.fi

Tässä tunnelmia Tuomaksen avovesiuintikurssilta keväältä/kesältä 2015 Neidonkeitaalla, Meriturvassa ja avovedessä:

 

 

Translate »