Tiimi koolla yliuintia varten

0 Comments

Lauantaina 19.7.2014 Suomenlahden yliuintia varten koottu tiimi kokoontui Vuosaaren venesatamaan. Tuomas briiffasi tiimiä uinnin kulusta, tankkauksesta, turvallisuudesta sekä tiimiläisten rooleista. Tukilauksen kippari kertoi veneen ominaisuuksista, ja tiimi harjoitteli uimarin nostoa veneeseen kipparin johdolla. Seuraava koontuminen ja harjoittelu tapahtuu kumiveneen kanssa. Tiimiläisille löytyi sopivat roolit, ja kukin alkoi jo tehdä viimeisiä valmisteluja oman ”sarkansa” hoitamisen eteen: navigoinnin, dokumentoinnin, ensiavun, ruokahuollon, jne.

Suomenlahden yliuinnin ajankohta on tällä hetkellä kiinni kahdesta asiasta: sääoloista ja Tuomaksen toipumisesta kehkoputkentulehduksesta. Säätila vaikuttaisi olevan hyvä, lämmin ja vähätuulinen, ja tulevan viikon aikana merivesi jatkaa lämpenemistään. Nyt odotellaan uimarin tervehtymistä.

Vähitellen kaikki alkaa olla valmiina, ja tunnelma tiivistyy. Alla valokuvia päivältä sekä videoklippi. Lisää tiimin tunnelmia löytyy Uimalla yli -Facebooksivulta.

Tuomas harjoittelee Vuosaaren vesillä. from Uimalla yli on Vimeo.

IMG_9738 IMG_9733 IMG_9764

Translate »