Harjoitusmatka Välimerelle

0 Comments

Teen 22.-25.11. treenimatkan Malagaan. Veden lämpötila on tuolloin Malagan edustalla noin 17° C. Matkan tarkoitus on yksinkertainen: totuttaa keho pitkiin ja kylmiin uinteihin. Tiedossa on aaltoja, virtauksia, kylmyyttä, yksinäisyyttä, kovaa treeniä ja irvistyksiä. Mistään kulttuuri- tai rantalomasta ei voi puhua. 🙂

Harjoittelen, syön ja nukun. Harjoitusohjelma on seuraava: aamun uinti klo 9-12, lepo ja ruokailu klo 12-15, iltapäivän uinti klo 15-18, lepo ja ruokailu klo 18-21. Nukkumaan aikaisin ja sama ohjelma seuraavana päivänä uudestaan. Jos olisi mahdollista, olisi järkevää viipyä pidempään ja pitää välipäivä tai pari. Nyt mennään näillä. Takaisin Suomeen tulee varmuudella rääkätty kaveri, heh. Mikäli Malaga osoittautuu hyväksi treenipaikaksi, teen samanlaisen matkan vielä tammikuussa.

Uuden-Seelannin uintiin on tällä hetkellä aikaa tasan kolme kuukautta. Tämä aika pitäisi käyttää mahdollisimman tehokkaasti. Kiloja kroppaan pyrin saamaan lisää vielä noin 5-6 kg. Uintimatkoja pidennän tasaisesti.  Esimerkiksi 10 km lenkit pitää mennä helposti. 16° C-vesi saa tuntua viileältä, mutta ei ”tappavalta”. Kaikki tähtää nyt Cookinsalmeen!

Translate »