Avovesiuintipäivä sunnuntaina 22.11.2015 onnistui hienosti

0 Comments

Uimalla Yli ry:n järjestämä Avovesiuintipäivä Lohjan Meriturvalla sunnuntaina 22.11. keräsi mukavasti osallistujia. Tulijoita olisi ollut enemmänkin kuin oli mahdollista ottaa ensimmäiselle kerralle. Mukana oli myös nuoria uimareita, mikä oli todella hienoa!

Päivä alkoi lyhyellä vetäjien esittelyllä sekä osallistujiin tutustumisella,  jonka jälkeen Tuomas Kaario kertoi yhteistyöstä Meriturvan kanssa. Kierroksella Meriturvan allastilassa käytiin läpi uintiturvallisuutta, joka on keskeinen asia sekä yhdistykselle yleensä että erikoisaltaassa uimisessa.

Sitten uimaan! Viisitoista uimaria ottivat tuntumaa altaaseen ja vetäjät Tuomas ja Päivi Pälvimäki tekivät havaintoja uintitekniikasta.   Tekniikkaa hiottiin drilleillä eli uintitekniikkaharjoituksilla, joissa kiinnitettiin huomoita mm. liukuasentoon, pään asentoon, jalkojen  toimintaan ja erityisesti käsivetoihin.

Aalloissa uimista harjoiteltiin aluksi pienissä aalloissa, joita kasvatettiin asteittain suurimmaksi ja lopussa harjoiteltiin vielä isossa aallokossa ja hämärässä uintia.

Vielä pikainen vedenalainen videointi, saunomista ja loppurupattelu, jossa saatiin uusia ideoita seuraaviin sessioihin -kiitos niistä-  ja päivä oli paketissa!

PS. Seuraa ilmoituksia tulevista tapahtumista ja kursseista kotisivulta tai Facebookista tai Twitteristä.

IMG_6239

 

 

 

IMG_6276IMG_6280IMG_6268IMG_6245

Translate »